Visar alla 15 resultat

Visa filter

Sleipner Myra

Tuff barnhjälm som finns i en stor mängd olika motiv. Här med myror som motiv. Utrustad med grönt säkerhetsspänne. Testad och godkänd.

Sleipner Dino

Tuff barnhjälm som finns i en stor mängd olika motiv. Här med dinosaurie-motiv. Utrustad med grönt säkerhetsspänne. Testad och godkänd.

Rex Sport

Modern och tuff hjälm med god ventilation för ökad komfort. Hjälmen har löstagbar skärm. Justerbart nackband för bästa passform. Hjälmen är testad och godkänd samt CE-märkt

Nevada Crossfade

Tuff cykelhjälm i skejtstil. Hjälmen är justerbar i nacken för bästa passform. Testad och godkänd

Nevada Snake Valley

Modern och tuff hjälm med god ventilation för ökad komfort. Hjälmen har löstagbar skärm. Justerbart nackband för bästa passform. Hjälmen är testad och godkänd.

Rex Junior

Tuff juniorhjälm från anrika REX. Justerbar både under hakan samt runt huvudet gör hjälmen anpassningsbar när barnet växer, eller för att få rum med en mössa under när det blir kallt. Hjälmen är testad och godkänd samt CE-märkt. Storlek 52-57 (S/M)

Rex Tryggis

Barnhjälm från anrika REX med grönt säkerhetsspänne. Justerbar både under hakan samt runt huvudet gör hjälmen anpassningsbar när barnet växer, eller för att få rum med en mössa under när det blir kallt. Hjälmen är testad och godkänd samt CE-märkt, Finns i storlekarna 48-54 (XS/S) samt 50-56 (S/M)

Exor

Kepshjälm. Testad och godkänd. CE-märkt. Finns i olika storlekar samt färger.

Lazer Devil

Lazer är en av världens äldsta hjälmtillverkare och används av många elitcyklister världen över. Märket är känt för sin höga kvalitet och känsla för design. Devil är en modell anpassad för Road/Racing d.v.s mestadels asfaltsanvändning. Gjutet skal gör hjälmen tåligare mot småsprickor vilka annars kan resultera att hjälmen inte fungerar som den ska vid en olycka. Stora ventiler för ökad ventilation och lättjusterade spännen både under haka samt runt huvudet ger perfekt passform. Hjälmen levereras med en avtagbar skärm. Testad och godkänd samt CE-märkt. Vikt 340 gram. Storlek 53-61 (S-XL)

Lazer X3M

Lazer är en av världens äldsta hjälmtillverkare och används av många elitcyklister världen över. Märket är känt för sin höga kvalitet och känsla för design. X3M är en modell anpassad för MTB/Sport cykling. Gjutet skal gör hjälmen tåligare mot småsprickor vilka annars kan resultera att hjälmen inte fungerar som den ska vid en olycka. Stora ventiler för ökad ventilation och lättjusterade spännen både under haka samt runt huvudet ger perfekt passform. Hjälmen levereras med en avtagbar skärm. Testad och godkänd samt CE-märkt. Vikt 275 gram. Finns i storlekarna 50-57 (XS-M) samt 54-61 (S-XL)

Striker barn

Testad och godkänd. CE-märkt.Finns i gult, blått samt turkos. Justerbar 48-56CM