-14%

Spartacus Ab Going med dator

695 kr 595 kr

Effektivt träningsredskap för framför allt magen, men även för armar, bröst och ryggmuskulatur. Dator med tid, antal repetitioner m.m. Skyddmatta för knäna medföljer.

spartacus-ab-going-med-dator
  • SPARTACUS AB GOING MED DATOR
Artikelnr: 588 Kategorier: ,
Beskrivning

Effektivt träningsredskap för framför allt magen, men även för armar, bröst och ryggmuskulatur. Dator med tid, antal repetitioner m.m. Skyddmatta för knäna medföljer.

Frakt & Leverans
Frakt
Alla varor i webbshopen tillhör en fraktklass som är baserad på hur stora och tunga de är. I webbshopen beräknar vi frakten utifrån denna klassificering. Vi arbetar med 6 fraktklasser. Här nedan ser du exempel på produkter och deras fraktkostnad. Notera att du aldrig blir debiterad mer än en frakt per köp. Det innebär att om du väljer artiklar med flera olika fraktklasser kommer frakten slutligen bli den högsta av de ingående fraktklasserna. Den slutliga frakten framgår i kassan innan du betalar.

KlassExempelFraktkostnad
AMycket tunga och skrymmande varor995,00
BTunga och skrymmande varor695,00
CVuxen- och juniorcyklar495,00
DBarncyklar395,00
EMindre kartonger295,00
FSmå och lätta varor145,00


Räkneexempel: Du väljer en artikel från klass F (kostnad 145,00) och två artiklar från klass E (kostnad 295,00). Din slutliga fraktkostnad kommer att bli 295,00

Leverans

Vi behandlar din order så fort som möjligt. Normalt sker leverans inom 4 arbetsdagar från det vi har mottagit din order. Transporten sker med DHL.

För mindre paket kommer du få en avisering om uthämtning på ditt lokala hämtningsställe. Vid större paket kommer DHL att leverera hem till dig. De aviserar dig då om leveranstidpunkt.